Ontwikkeling Website

Heeft u behoefte aan een website die professionaliteit uitstraalt, klanten trekt en die u zelf gemakkelijk kunt beheren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In de volgende paragrafen volgt meer informatie over de werkwijze en over het beheersysteem wat wij bij elke website bijleveren (tenzij anders gewenst). U kunt bij ons terecht voor eenvoudige, maar ook zeer complexe websites. Bestaat uw site bijvoorbeeld uit eenvoudige tekstpagina's, of moeten er overzichten of grafieken worden gegenereerd? Moeten gebruikers zelf ook inhoud kunnen plaatsen of kan de beheerder dat alleen? Gaat het om een eenvoudige "statische" website (bijv. uwbedrijf.nl) of een database-gestuurde "dynamische" site. (zoals facebook.com)? Wij zijn technisch zeer sterk en kunnen elke klus aan.

Contentmanagementsysteem (CMS)

Als beheersysteem gebruiken wij in de meeste gevallen Drupal. Met dit pakket kunt u zelf uw website aanpassen en uw pagina's invulling geven. Naast het gebruiksgemak, zorgt Drupal ook voor tijdwinst bij het ontwikkelen van uw website. Zo zijn er grote hoeveelheden plugins, grafische ontwerpen en hulpmiddelen beschikbaar. Drupal is `open source` en door vele handen opgebouwd en onderhouden. Omdat zeer regelmatig beveiligingsupdates verschijnen, is dit ook een van de meest veilige pakketten op de markt.

Zoekmachineresultaten

Drupal scoort uitstekend in Google, mede daarom gebruikt zelfs het Witte Huis (www.whitehouse.gov) dit systeem.

Gebruiksgemak

Gebruikers hoeven totaal geen programmeerkennis te hebben om een website aan te passen, of pagina's of foto's toe te voegen. Een website kan simpelweg met een tekstverwerker in het beheersysteem worden gevuld en aangepast.

Ontwikkeling website

Websites in Drupal zijn gemakkelijk aan te passen.

Schaalbaarheid / mogelijkheid tot uitbreiding

Uw site in meerdere talen? Een fotogalerij, forum, webshop of zoekfunctie? Het is allemaal mogelijk.

Overige mogelijkheden

Hoewel wij voornamelijk werken met Drupal, is de klant natuurlijk koning. Bent u meer gecharmeerd van overige beheersystemen zoals Wordpress of Joomla? Geen probleem. Hier hebben wij ook geruime ervaring mee en we zullen deze software ook graag voor u implementeren.

Van wikipedia:

  • De populariteit van Drupal is door de jaren heen gestegen. Van juli 2007 tot juni 2008 werd Drupal meer dan 1,4 miljoen keer gedownload van de website Drupal.org.[3] Een grote gemeenschap draagt inmiddels bij aan de ontwikkeling van Drupal.[4]
  • In de Open Source CMS Award 2007 wint Drupal de "2007 Overall Open Source CMS Award". Het wedstrijdreglement bepaalt dat een software slechts in één categorie eerste kan worden. In andere categorieën eindigt Drupal tweede, zoals "Best PHP Open Source CMS" (na Joomla!) en "Best Open Source Social Networking CMS" (na WordPress).
  • In 2008 is Drupal eerst geworden in twee categorieën: 'Open Source CMS Award Winner' en 'Best PHP Based Open Source CMS'. In tegenstelling tot in 2007 kon je wel twee awards winnen in 2008.
  • In 2009 wint Drupal zowel in de 'Hall Of Fame' als de 'Best Open Source PHP Content Management System' award[5].
  • Ook in 2009 won Drupal (voor de derde keer op rij) een Webware 100-award in de categorie Social & Publishing.[6] [7]
  • In oktober 2009 heeft het Witte Huis bekendgemaakt dat het Drupal zal gaan gebruiken bij de herbouw van zijn website.[8]

 

Keertje brainstormen?

Meer weten of eens brainstormen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op of:

Vraag (100% vrijblijvend) een offerte of prijsschatting aan