Over ons

App ontwikkelaarBluesphere is een jong softwarebedrijf dat zich sinds 2011 bezig houdt met het ontwikkelen van applicaties voor startende ondernemingen en het MKB. Wij onderscheiden ons door software te bouwen zonder toeters en bellen wat meetbaar bijdraagt aan de bedrijfsdoelen van de klant.

Bluesphere wordt geleid door twee broers, Joey en Marvin van Griethuijsen. De eerste paar jaar hebben we het bedrijf opgebouwd met z'n tweeën. Vanaf 2015 hebben we enkele medewerkers in dienst genomen om de capaciteit van Bluesphere te verhogen. Op deze manier kan er meer groei worden behaald.

 

Marvin van Griethuijsen

Marvin is gespecialiseerd in Android ontwikkeling, webontwikkeling en softwarearchitectuur en heeft een achtergrond in de informatica (Haagse Hogeschool). Hij is doelgericht, innovatief, heeft oog voor het grafisch uiterlijk van een systeem en zijn gebruikersinterfaces zijn altijd gebouwd met het uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid. Marvin staat altijd open voor een goed gesprek onder genot van een lekkere kop koffie.

Naar Linkedin profiel >>

Website ontwikkeling
Website ontwikkeling

 

 

Een kijkje op ons kantoor