App ontwikkeling -
Fixeau Mobile

Fixeau Mobile

Fixeau Mobile biedt agrariers en waterschappen de mogelijkheid om waterkwaliteit te meten. Het bestaat uit een meetinstrument en een app die met elkaar communiceren middels Bluetooth. Bluesphere ontwikkelde de mobiele app waarmee gebruikers metingen kunnen uitvoeren en versturen, het meetinstrument kunnen ijken, resultaten kunnen bekijken en firmware kunnen updaten.

Connectar - Mobiel solliciteren

Connectar - Mobiel solliciteren

Connectar is een start-up uit Rotterdam en heeft een app laten ontwikkelen waarmee je mobiel kunt solliciteren. De app is verzamelplatform voor vacatures en is ontstaan vanuit eigen frustratie.

 

LEA - Robot Care Systems

LEA - Robot Care Systems

LEA is een zorgrobot vermomd als rollator, die voorziet in diverse behoeften en enkele volledige autonome functies uitvoert. Hulpbehoevende clienten worden geholpen bij het opstaan uit bed of stoel, bij het lopen of het vasthouden van een kopje.

Verder meet en herinnert LEA de dagroutine zoals medicijngebruik of eten en drinken, maar ook herinnert LEA aan verjaardagen en afspraken. Zo kan de client langer zelfstandig functioneren en kunnen de zorgverleners meer tijd besteden aan sociale en specifieke zorgtaken.

Winstcalculator

Winstcalculator

App ter vergelijking aandelenbrokers

Winstcalculator aandelen is een initiatief van Bluesphere zelf en kan worden gebruikt om de potenti?le winst van een transactie te bepalen op de beurs. Er kan worden uitgerekend welk bedrag moet worden afgestaan bij een potenti?le transactie bij uw broker. Daarnaast kunnen de kosten van een transactie met deze app worden vergeleken bij een groot aantal brokers waaronder Lynx, Binck, ING, Alex, Rabobank en ABN.

 

Philips Medido

Philips Medido

Mobiele app voor medicijndispenser.

De Philips Medido is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem. Hij zorgt ervoor dat cli?nten de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangen en eraan herinnerd worden deze in te nemen.

Janeeja

Janeeja

Woordspel voor iOS en Android                                       

Janeeja is een gratis, verslavend en uitdagend nieuw woordspel, te spelen op mobiele telefoons, tablets en PC's. Download de android/apple app via de appstore of ga naar http://janeeja.com.

Abonneren op RSS - App ontwikkeling